Pages

fredag 27 april 2012

Inspiration + Pepp

Det är väldigt viktigt att ha en morot, något som peppar en till att nå ens mål. Därför har jag precis anmält mig till Göteborgsvarvet 2013. I början av min "löparkarriär" 2010, sprang jag detta lopp på 2:17:33. 2011 gick startplatserna åt innan jag hann bestämma mig, och nu 2012 kommer jag ju att vara rätt så nyförlöst och inte kunna springa pga det. Men 2013, då jävlar ;)

En annan tidigare morot som jag har är ju halva Lidingöloppet i slutet av september I ÅR. Detta är största / första målet. Det bästa med detta lopp är att jag skall springa det tillsammans med min älskade pappa. Vi gjorde ett terränglopp tillsammans ifjol höstas i Finland och nu i år kommer det att bli Sverige. Jag har lite press på mig att komma igång med träningen eftersom jag skall springa ihop med pappa. Men det är positiv press, sån press som driver och peppar en :)

måndag 23 april 2012

Fortskaffningsmedel

Det jobbigaste med att vara gravid just nu är att ta på sig skorna och knyta dem.... När man är 183 cm lång, så är det ju helt klart långt ner till fötterna i vanliga fall, tänk då att ha en bula på ø115cm som ytterligare kommer i vägen. 
Nu kanske du tänker att jag kan luta mig lite åt sidan istället och inte rakt fram, men då kan jag på en gång ropa hej och säga, det funkar inte det heller (oftast), för jag har en bebis i magen som tycker om att trycka sig under revbenen så att jag inte kan luta mig åt sidan... speciellt då jag sitter ner ;) Och jag behöver sitta ner för att få på mig skorna. 

Det skall bli sååå skönt att slippa känslan av osmidighet inom kort! Idag är det 14 dagar till BF. Vi hämtade vagnen i helgen. Fortfarande nöjd över valet av vagn :) Hoppas på samma känsla även när man har någon att lägga i vagnen. Vi valde att satsa på Emmaljungas Classic Sport med Quadrolift. Nu är det bara att hitta de rätta pjucksen till. Kanske ett par länge efterlängtade AdiZero?!