Pages

torsdag 9 augusti 2012

första löprundan avklarad

Lördagen den 4e augusti 2012 gjorde jag min första löprunda på knappt ett år. Det gick över förväntan!! Jag var lite nervös innan jag begav mig ut, jag ville inte vara tvungen att gå efter 100 meter... Klarade 2 km :)
Jag gjorde rundan i Sunne. Det var ju inte den ultimata löparrundan med tanke på att de sista 700 metrarna hade en höjdstigning på drygt 30 meter.

Resultatet blev följande:
Distans: 4 km
Tid: 26 min 37 sek
Medeltempo: 6:40 min/km
Bästa tempo: 4:42 min/km
Medelpuls: 185 slag/min
Maxpuls: 202 slag/min
Kalorier: 373 C

km 1: 5:50 min/km
km 2: 6:11 min/km
km 3: 6:32 min/km
km 4: 8:00 min/km

onsdag 8 augusti 2012

utveckling på G

Vilken lyx att få ha Magnus hemma. Och gud vad skönt att bara vara!

Vi har avverkat en vecka i Finland, hemma med min familj. Och en knapp vecka i Sunne med Magnus familj.  Jag var nervös över resan mellan Åbo och Vasa, men det visade sig var i onödan :) på vägen upp fick vi stanna halvvägs för att Sixten vaknade och var hungrig, på vägen ner hade vi bara 30 km kvar då Sixten vaknade :) Han har verkligen varit utmattad av allt åkande omkring och av alla nya intryck. Så inga flera långa intensiva veckor. Det får bli pauser emellan hemma i Örebro. Man lär sig.

Vi körde mycket utveckling i Finland. Vi hann knappt vara en timme i Vasa så svängde sig vår lilla Sixten, 11 veckor gammal, från mage till rygg :) Sen sov  han två hela nätter också.... det var lyxigt :p Kan väl tillägga att det vänds från mage till rygg varje gång Sixten ligger på golvet nu :) *stolt*

Igår var det dags för 3 månaders vaccineringen plus vägning och mätning. Det var ett stick i vardera lår, stackars Sixten hade ingen aning om vad som väntade honom, som tur. Han grät typ 30 sekunder efter varje stick. Sen var det lugnt. Lite grinig på eftermiddagen men annars inga tråkiga biverkningar :)

Avslutningsvis, lite inspiration :)